با خوردن شکلات خارجی تلخ مشکلات عصبی خود را درمان کنید!

طبق گفته کالج کشاورزی دانشگاه کنتاکی، شکلات خارجی تلخ حاوی کافئین بیشتری نسبت به شکلات شیری و شکلات سفید است.

مصرف مقادیر زیاد شکلات تلخ به طور بالقوه می تواند منجر به افزایش ضربان قلب، اسهال، اضطراب، تحریک پذیری، عصبی بودن و کم آبی بدن شود.

کافئین همچنین می تواند باعث افزایش فشار خون و مشکل در تمرکز یا تمرکز شود.

اگر به کافئین حساس هستید یا از فشار خون بالا رنج می برید، باید از مصرف مقدار زیادی شکلات تلخ خودداری کنید.

ظاهراً شکلات تلخ می تواند شانس شما را برای ایجاد سنگ کلیه افزایش دهد.

مطالعات انجام شده توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان داد که شکلات تلخ حاوی اگزالاتی است که می تواند باعث افزایش دفع اگزالات در ادرار شود که می تواند خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش دهد.

شکلات

اگر در معرض خطر تشکیل سنگ کلیه هستید یا سابقه سنگ کلیه را دارید، احتمالاً بهتر است از مصرف شکلات تلخ خودداری کنید.

ما قبلاً کمی بیشتر به محتوای قند شکلات تلخ اشاره کردیم.

طبق گفته دانشگاه کلمسون، یک اونس شکلات تلخ حاوی 150 کالری است. که اکثر آنها شکر و چربی هستند.

این تحقیق همچنین به این نتیجه رسید که شکلات تلخ نسبت به شکلات سفید یا شیر شکلات سالم تر است و ممکن است حاوی آنتی اکسیدان باشد هنوز هم باید در حد اعتدال از آن لذت برد.

در حالی که ممکن است نگرانی هایی در رابطه با بی خطر بودن یا نبودن مصرف شکلات به طور کلی وجود داشته باشد، نه فقط شکلات تلخ، در دوران بارداری، تحقیقات نشان می دهد که فوایدی برای آن وجود دارد.

به عنوان مثال، ممکن است خطر ابتلا به پره اکلامپسی و فشار خون بارداری را کاهش دهد.

به ویژه یک مطالعه نشان داد که خوردن مقدار کمی شکلات تلخ در هر روز در طول سه ماهه اول باعث بهبود جریان خون در جنین می شود.

مادران آینده در این مطالعه حدود یک اونس شکلات تلخ در روز می خوردند که معادل یک تخته شکلات یا 54 چیپس شکلات است.

باز هم، شکلات تلخ باید در حد اعتدال مصرف شود، به خصوص به دلیل محتوای کافئین آن.

کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان به زنان باردار توصیه می کند که مصرف کافئین خود را کمتر از 200 میلی گرم در روز نگه دارند.

اگر نوشیدنی‌های کافئین‌دار می‌نوشید و دوست دارید شکلات بخورید، به توصیه‌های توصیه‌شده روزانه توجه داشته باشید.