در فروشگاه، مشتری اقتصادی ممکن است فکر کند بسته های بزرگتر ارزش بیشتری برای پول دارند. بطری پلاستیکی مشتری نگران محیط زیست ممکن است فکر کند که مواد بسته بندی کمتری در هر واحد غذایی با بسته بندی بزرگتر وجود خواهد داشت.
هر دوی این موارد درست است، اما هزینه اقتصادی و زیست محیطی ضایعات مواد غذایی در محاسبات لحاظ نشده است. قیمت هر واحد گاهی اوقات با بستههای بزرگتر به قدری پایینتر است که مصرفکنندگان بسته بزرگتر را انتخاب میکنند، حتی اگر برخی از آنها هدر میرود. دو تا بخر، یکی را رایگان هدر بده!
موضوع ضایعات مواد غذایی جدا از موضوع بسته بندی جدیدترین وسایل پلاستیکی اشپزخانه حل نخواهد شد. همچنین موضوع زباله های پلاستیکی بدون پرداختن به زباله های مواد غذایی حل نخواهد شد. مشکلات به هم گره خورده است. از تولید تا مصرف، آنها باید با هم در تلاش برای زندگی پایدارتر مورد بررسی قرار گیرند.
فردریک ویکستروم استاد سیستم های محیط زیست و انرژی در دانشگاه کارلستاد است. تولیدی ظروف پلاستیکی هلن ویلیامز دانشیار در سیستم های محیط زیست و انرژی در دانشگاه کارلستاد است. آنها اولین مقاله خود را در مورد بسته بندی و ضایعات مواد غذایی در سال 2008 منتشر کردند. تحقیقات آنها تا حد زیادی در تیم های چند رشته ای با افرادی از اقتصاد، روانشناسی، طراحی و مهندسی مواد انجام شده است. ظرف یکبار مصرف میوه این تحقیق با کمک مالی FORMAS، یک شورای تحقیقاتی سوئدی برای توسعه پایدار انجام شد.
- منابع:
- تبلیغات: